30% EXTRA RABATT I LAGERBUTIKEN PÅ LEKSAKER

LEKSAKER UTFÖRSÄLJNING

OM OSS

Välkommen till LEKSAKSIMPORTÖREN, LEKDIREKT & LEKHEM din leksaksbutik på nätet. Butiken för barn & baby, vi bara älskar leksaker så välkommen in i vår värld du också.
Här handlar du dina Leksaker direkt av oss, SPARA upp till 70% Leksaker. Handplockat och noga utvalt sortiment.
Vi har pressat priserna hos våra leverantörer så att du som kund skall få ett så lågt pris som möjligt.
Vår webbshop är alltid full av roliga och spännande Leksaker för barn i alla åldrar och givetvis har vi 365 dagars öppet köp på alla produkter i webbshoppen.

Hos oss får du mest leksaker för pengarna.

Här kan du shoppa online när du har tid, vi har alltid öppet och nyheter nästan varje vecka. Vi erbjuder klarna checkout –  faktura, delbetalning, kort, bank id och direktbetalning helt utan avgifter för dig som kund ( även 0:- i faktura avgift). Klarna-smoooth payments.

Vi är den moderna leksaksbutiken på nätet.

Hos LEKSAKSIMPORTÖREN, LEKDIREKT & LEKHEM handlar du alltid smidigt, enkelt, bekvämt och snabbt. Företaget startades redan 1992 så vi har över 25 års erfarenhet av att sälja leksaker – 1000-tals nöjda kunder. Så var rädd om era hushållspengar och handla hos oss, för här får du alltid bästa pris. Billiga leksaker online, leksaker på nätet. Till oss kommer du inte för att handla utan för att det är kul att handla.
Hos LEKSAKSIMPORTÖREN, LEKDIREKT & LEKHEM vill vi alltid ha nöjda kunder ( 1000-tals). Om du får problem med ditt köp i webbshoppen, eller om du har frågor om en produkt, betalning, leverans eller frakt får du gärna kontakta oss via e-post  eller telefon. Vi finns till för DIG och besvarar dina frågor inom 1-2 dagar (oftast snabbare).

 LEKSAKSIMPORTÖREN, LEKDIREKT & LEKHEM

 Är bäst på service – enligt våra kunder.

Under November och December kan svarstiden på mailfrågor ta lite längre tid, då detta är vår mest hektiska tid på året. Du kan även ringa direkt till oss i Malmö city  040-88 101.

 

Varmt välkommen till en annorlunda leksaksbutik.

Inga krångliga bonussystem, rabattkuponger, Cyber Monday priser, Singles Day, Black Friday erbjudanden, White Monday eller medlemspriser utan alltid låga priser på Leksaker årets alla dagar. Trygg e-handel och säkra betalningar med HTTPS:// och SSL- certifikat är en viktig del för oss, då vi arbetar ständigt med att utveckla detta och göra det så säker som möjligt för våra kunder att betala online. Vi har gjort det enkelt för dig att handla Leksaker, säkert och direkt från oss i Malmö.

Din miljömedvetna leksaksbutik.

Vi tar även ett stort ansvar för miljön och arbetar så miljövänligt det bara är möjligt. Vi packar våra paket i återvunnen kartong, papper mm. Vi källsortera och återvinner även vårt övriga avfall. Miljöfrakt– våra transporter fraktas delvis på förnyelsebara bränslen.  Alla våra paket har även inbyggd klimatkompensationutan att det kostar våra kunder något extra. Vi köper bara el som till  100 procent genereras från förnybara energikällor som är sol, vind, vatten och bioenergi. Nu tankar vi även biogas som är helt förnyelsebar, Biogas är ett förnybart bränsle som framställs genom rötning av organiskt material. Biogas består till största delen av metan och används främst som fordonsgas. Genom att tanka bilen med biogas kan man sänka sina koldioxidutsläpp med cirka 95 procent jämfört med bensin och diesel. Biogas är ett förnybart bränsle som skapas genom nedbrytning av organiskt material i en syrefri miljö. Biogas kan utvinnas från jordbruk, matrester och andra biologiska produkter (ja, allt du slänger i matsoporna kan bli till biogas!) Den biogas som används som drivmedel består till 97 procent av metan. Biogas är helt enkelt återvinning av restprodukter som förgasas och används som drivmedel – och sluter därmed cirkeln i den cirkulära ekonomin. Vi tankar även den nya Evolution bensinen för att minska Klimatpåverkan, mindre utsläpp av fossil koldioxid, med förnybar etanol och tallolja. Nu kan alla tanka lite grönare. Uppfyller europeisk och svensk miljöklass 1 standard.  Vi är ett företag som aktivt värnar om miljön för din och dina barns framtid. Vårt miljöarbete är en del av vårt ansvar för ett hållbart samhälle i framtiden. Så gör som  LEKSAKSIMPORTÖREN, LEKDIREKT & LEKHEM  var rädd om miljön du också.

Barncancerfonden   

Vi stödjer Barncancerfonden  och är barnsupporter, du kan också bli barnsupporter och hjälpa till att hjälpa du också.(barncancerfonden.se)  Som barnsupporter är du med och kämpar för livet genom att bidra varje månad. Ditt bidrag går till den livsviktiga forskningen och en bättre vård- och livssituation för de barn och familjer som dagligen kämpar mot cancer. Nästan varje dag får ett barn i Sverige cancer. Ingen vet vem som kommer att drabbas och ingen vet ännu riktigt varför. I dag överlever ca 80% av de barn som insjuknar i cancer men fortfarande är barncancer den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1-14 år. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige-helt utan bidrag från stat, kommun eller landsting. Tack vare alla företag och privat personer kan Barncancerfonden rädda ännu fler liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge drabbade barn och deras familjer ett bättre liv. Din gåva är livsviktig, bli barnsupporter du också. Bli månadsgivare och betala med autogiro varje månad. Gå in på barncancerfonden.se och skänk din gåva.

Reprensenterar du (ni) en blogg ?

Vi får många trevliga förfrågningar om olika bloggsamarbeten. Är du intresserad av att anordna en tävling eller har ideer om andra samarbeten är vi alltid öppna för förslag, maila oss gärna.

Vem säljer vi till ?

Vi säljer till Privatpersoner, Skolor, Dagis, Kommuner & Företag. INGA Fakturaavgifter.

LEKSAKSIMPORTÖREN, LEKDIREKT & LEKHEM 

Hemsida:  www.leksaksimportören.se  (webbshop)
@lekdirekt_se   på Instagram
e-post:  info@lekdirekt.se      (SE700506-431101)
Telefon;  personlig kundtjänst  040-88101   Tisdag – Fredag  12-17
e-post: order@lekdirekt.se
Telefon kontor och Lager Malmö  040-88 101
Telefon till vår Lagershop 0732-450100
e-post: malmo@lekdirekt.se

Målet med vår näthandel är att det skall vara lika kul att handla hemifrån på
www.leksaksimportören.se   i lugn och ro, som att åka till vår Lagershop 3,5 mil utanför Malmö.

Din leksaksbutik på nätet.
Vi samarbetar med Klarna.
Vi reserverar oss för felskrivningar, eventuella prisförändringar och slutförsäljning.

VI HAR VARIT EXPERTER PÅ LEKSAKER I ÖVER 25 ÅR.
1000-TALS NÖJDA KUNDER.
ALLA VAROR I WEBBSHOPPEN LEVERERAS FRÅN VÅRT LAGER I MALMÖ. 

HANDLA DINA LEKSAKER DIREKT AV OSS, UTAN MELLANHÄNDER

Handla Leksaker med Klarna till lägsta pris

LEKSAKSBUTIK PÅ NÄTET