Hemleverans av Leksaker i Malmö

Hemleverans av Leksaker i Malmö. Nyhet, Nu levererar vi dina Leksaker direkt hem till dig, du som bor i Malmö. Du betalar bara 49.90kr i frakt och handlar du Leksaker över 499kr så är det helt gratis att få dina Leksaker med hemleverans direkt hem till dig.
Äntligen kan du köpa Leksaker på hemsidan och få dem levererade direkt hem till dig, du som bor i Malmö med omnejd. Köp dina Leksaker till lägsta Pris med Prisgaranti. Vi levererar Leksaker både på morgonen och kvällen till alla som bor i Malmö med omnejd.
E-handel med hemleverans i Malmö. Vi gör det lilla extra för dig som bor i Malmö, E-handelserbjudande speciellt för dig. Du som beställer Leksaker från oss vill vi göra det lilla extra för, när kanske presenten, födelsedagen, julen, studenten behöver extra snabb hemleverans. Att handla hos Leksaksimportören, Lekdirekt & Lekhem skall vara lite extra för dig som är kund hos, noga utvalt och speciellt för dig. Vi vill göra din shoppingupplevelsen, så inspirerande och erbjuder extra allt för dig som kund hos oss. Även efter du har avslutat ditt köp Online, på nätet hos oss, så har vi nu infört hemleverans som underlättar både köpet och livet för dig. Gränsen för FRIA HEMLEVERANSER har vi satt till 499kr, som är otrolig låg gräns om du jämför med andra som säljer leksaker på nätet, som har en FRI FRAKT gräns på 1000kr. Då får du köra och hämta Leksakerna på ett utlämnings ställe själv. Hemleverans kalla vi en extra service till våra kunder. Detta gäller dock endast kunder i Malmöområdet. Du kan också få dina Leksaker inslagna i presentpapper och kort om det skulle vara akut, eller om du är ute i god tid också. Så tveka inte att lägga din order hos oss, över 25 års erfarenhet och 1000-tals nöjda kunder. Alltid upp till 70% på Leksaker så du skall bli extra nöjd. Hemleverans av Leksaker i Malmö med Prisgaranti.