GRATIS HEMLEVERANS AV LEKSAKER

Spara upp till 70% när du handlar Leksaker på nätet

SNABBA LEVERANSER

Hemleverans av Leksaker i Malmö

Glöm inte bort barnen i dessa Coronatider,  Handlar du Leksaker över 299 kr, så skickar vi med en Gåva.

Handla Leksaker Direkt av oss, utan Mellanhänder.

Först i Malmö med Gratis Hemleverans.

Hemleverans av Leksaker i Malmö. Nyhet, Nu levererar vi dina Leksaker direkt hem till dig, du som bor i Malmö. Du betalar INGEN FRAKT när du handlar Leksaker på nätet och vill ha hemleverans av dina Leksaker om du bor i Malmö. Vi levererar helt gratis dina Leksaker direkt hem till dig. Du fyller bara i rutan i varukorgen eller kassan att du vill ha hemleverans av dina leksaker i Malmö, eller skriver bara hemleverans av dina Leksaker i kassan. I rutan noteringar angående din order, så tar vi bort frakten. Vi hör av oss till dig på telefon eller e-post och bestämmer vilken tid som passar dig. Först i Sverige med hemleverans av Leksaker, Helt Gratis.

Äntligen kan du köpa Leksaker på hemsidan och få dem levererade direkt hem till dig, du som bor i Malmö. Köp Dina Leksaker till Lägsta Pris med PRISGARANTI. Vi levererar Leksaker både på morgon, kväll och helg, till alla som bor i Malmö. E-handel med hemleverans av Leksaker i Malmö. Vi gör det lilla extra för dig som bor i Malmö, E-handelserbjudande speciellt för dig. Till dig som beställer Leksaker från oss vill vi göra det lilla extra t ex  present, födelsedag, jul, student och  behöver extra snabb hemleverans.

Att handla hos Leksaksimportören, Lekdirekt & Lekhem skall vara lite extra för dig som är kund hos, noga utvalt och speciellt för dig. Vi vill göra din shoppingupplevelse lite extra för digså inspirerande och erbjuder extra allt för dig som kund hos oss. Även efter du har avslutat ditt köp Online, på nätet hos oss, så har vi nu infört hemleverans som underlättar både köpet och livet för dig.

FRIA HEMLEVERANSER, testa oss gärna, jämför med andra som säljer leksaker på nätet, som har en FRI FRAKT gräns på 1000kr. Då får du köra och hämta Leksakerna på ett utlämnings ställe själv. Hemleverans kalla vi en extra service Malmö, till våra kunder. Detta gäller dock endast kunder i Malmöområdet. Du kan också få dina Leksaker inslagna i presentpapper och kort om det skulle vara akut, eller om du är ute i god tid också. Så tveka inte att lägga din order hos oss, över 25 års erfarenhet av att sälja Leksaker och 1000-tals nöjda kunder. Alltid upp till 70% BILLIGARE på Leksaker så du skall bli extra nöjd när du handlar hos oss.

Hemleverans av Leksaker i Malmö med Prisgaranti, först i Malmö. Välkommen att testa vår nya service du också. Om det är något vi kan, så är det att leverera Leksaker. Vi har levererat och sålt Leksaker i snart 30år, så du är i goda händer hos oss.

Vi ringer till dig när dina varor är redo för Hemleverans och bestämmer en tid som passar dig.

Testa Vår Service Du också

Leksaker på nätet

FRAMTIDENS LEVERANS SÄTT

GRATIS HEMLEVERANS AV LEKSAKER

Handla tryggt hemifrån – glöm inte bort att vi levererar direkt till din dörr