GÄLLER ENDAST I LAGERBUTIKEN

UTFÖRSÄLJNING LEKSAKER

BYTE & RETUR

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med ditt köp. Om varan inte är som du tänkt dig har du alltid 365 dagars öppet köp när du handlar hos oss. 
Vid byte eller retur skall varan skickas tillbaka i orginalförpackning. Varan skall också vara oanvänd.
Vid retur och byte står du som kund endast för returkostnaden, vid byte står vi för fraktkostnaden tillbaka till dig.

Skicka varan till:

LEKSAKSIMPORTÖREN
Kyrkogatan 1
274 34 SKURUP

Skicka varan som brev eller vid större försändelse som paket med DHL eller Posten. Alla returer skickas tillbaka till vår lagerbutik i Skurup och nya varor skickas från vårt lager i Malmö.

NYHET,
Nu hämtar vi även upp alla returer, direkt hos kunden om du bor i Malmö, det kallar vi super service MALMÖ. I Malmö har vi GRATIS hemleverans av Leksaker + att vi hämtar upp alla Leksaks returer helt Gratis.

Reklamation

Om det skulle vara något fel på din vara när den kommit hem till dig, ber vi dig först att kontakta vår kundtjänst innan du skickar tillbaka varan till oss  på  040-88101  eller  e-post  order@lekdirekt.se   vi följer komsumentköplagen vid reklamationer, se www.konsumentverket.se.

Återbetalning

Vid betalning med kort visa eller  mastercard genom klarna så kommer pengarna att sättas in på det  kortet/kontot som du uppgav vid köp och finnas på ditt konto 1-3 dagar efter att vi mottagit din retur detta bekräftas via mail. Vid faktura köp genom klarna så annullerar vi fakturan om det har gått mindre än 14 dagar och vi har mottagit din retur, annars så betalar vi tillbaka summan på det kontot som du uppgav  vid  faktura betalning 1-3 dagar efter att vi har mottagit din retur och detta bekräftas via mail.

 

 Vid tvist

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens (www.arn.se) rekommendationer.

Leksaker på nätet med DHL
LÅGT PRIS varje dag på leksaker